| :: FreeStyle .. :: | |
|
+8HULI Sisu ZuGGy Flow anonim hitman Razvan Smutty 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Smutty Derbedeu
Numarul mesajelor : 162 Varsta : 34 Data de inscriere : 29/06/2007
| |
| |
Extrem Addy Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 35 Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: :: FreeStyle .. :: 26.03.08 17:10 | |
| Smutty iti place sa o sugi la rece... vad iti place so bagi in tine... Prost esti u si neamu tau fmm de jigodie.... Si mah coaie iar te ei de viata mea.... Virgin nu mai sunt decand m-am culcat cu mumata... )) Sii... Hai sa-ti zic pe fata.... Ma streseaza muia ta... Si rimele tale de kakat ma ombosesc in plm... Mai ai pretenti sa fi aplaudat ...Ha Ha Ha Pt mine esti decat un mancator de kakat | |
|
| |
Smutty Derbedeu
| |
| |
Extrem Addy Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 35 Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: :: FreeStyle .. :: 26.03.08 17:39 | |
| Imi pare rau dar e aiurea asa cum zici u.... daca asa sta treaba ma retrag... Peace si Repekt... mia facut placere;)
ZuGGy : mai faci multe offtopicuri ? vrei sa dai .. dai .. 2 versuri nu 232454325 .. esty bun arata din 2 ..pace ! | |
|
| |
Smutty Derbedeu
| Subiect: Re: :: FreeStyle .. :: 26.03.08 17:41 | |
| - Extrem Addy a scris:
- Imi pare rau dar e aiurea asa cum zici u.... daca asa sta treaba ma retrag... Peace si Repekt... mia facut placere;)
NU tre sa te retragi coaie...vezi ca mai sunt topicuri cu battle-uri,provoca pe cineva la battle daca ai chef sa te distrezi | |
|
| |
ZuGGy Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 55 Varsta : 34 Localisation : Bucuresti/Dr.Taberei Data de inscriere : 06/07/2007
| Subiect: Re: :: FreeStyle .. :: 07.04.08 5:06 | |
| Buey Smutty ti`ai cam luat fitze .. Nu`mi zi ca ti`au dat floci la pula si te dai aqm la fetitze .. | |
|
| |
Smutty Derbedeu
| Subiect: Re: :: FreeStyle .. :: 20.04.08 10:02 | |
| - ZuGGy a scris:
- Buey Smutty ti`ai cam luat fitze ..
Nu`mi zi ca ti`au dat floci la pula si te dai aqm la fetitze .. Ai belit pula,ma dau la tine si stiu ca-ti convine... Ca-n viata ta nu te-a futut un armasar in cur ca mine | |
|
| |
ZuGGy Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 55 Varsta : 34 Localisation : Bucuresti/Dr.Taberei Data de inscriere : 06/07/2007
| Subiect: Re: :: FreeStyle .. :: 21.04.08 19:29 | |
| Vad k te faci singur gay ..deci esty de cacat .. Intri si tu pe forum din an in paste si te crezi adevarat? | |
|
| |
ZuGGy Tupeu de Borfas
| Subiect: Re: :: FreeStyle .. :: 23.04.08 11:47 | |
| Bha ce faci ,o dai la intors ,tipic pt tine .. Tot copil ai ramas ..desi te dai bagabont retine ! | |
|
| |
cotoy Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: :: FreeStyle .. :: 13.09.08 19:16 | |
| Bai zuggy,iti dau pana-tzi sar totzi padukii Ai grija cum mergi pe mukii,si de-acu' sa sti Ca nu ne arde de nazbatii,mortii tai de jegos Ne faci de rusine,pe mine shi tot forumu' Scandalos! | |
|
| |
alexandru Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 34 Localisation : giurgiulesti Data de inscriere : 11/11/2011
| Subiect: Re: :: FreeStyle .. :: 12.11.11 12:24 | |
| ce e bai, cacatu asta este rap? mai bine nu mai dau din cap , anonim, infim va futetzi in cur si speratzi, bine sa traim? si va jur degaba sisu$puya au incercat sa va scoata din cacat tot acolo vetzi fi acolo vezi muri evident daca, asa cacat vetzi scri sper ca se mai uta cineva la versurile astea in bloul asta ca vad ca sunt sinur intro insula pustie dar dorintza de a face rap ranine inca vie pentru cine nu se stie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: :: FreeStyle .. :: | |
| |
|
| |
| :: FreeStyle .. :: | |
|