| :: Rimele tale :: | |
|
+6underground_girl POETU` hitman Loial anonim Smutty 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Smutty Derbedeu
Numarul mesajelor : 162 Varsta : 34 Data de inscriere : 29/06/2007
| |
| |
anonim Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 36 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 30/06/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 30.06.07 16:07 | |
| "Scrisoare nesemnata"
am deschis un nou subiect, o noua foaie, o noua tema intr'o zi totu' dispare si eu ma tem ca... vei pleca candva, vei disparea din viata mea sunt constient c'o sa se'ntample, acum asculta nu pleca.. prima zi, a doua zi, inima'mi batea tot mai tare.. intr'o zi tu ai venit, mi'ai adresat o intrebare.. "ce faci? ia zi, nu vi cu mine la un suc?" m'am blocat, asa ceva nu s'a mai intamplat demult totusi printre emotii ti'am acceptat oferta nestiind ca intr'o zi inima tu mi'o vei lua.. si uite'asa a trecut un an, aproape doi.. inima mea'i la tine si nu o vreau inapoi sunt constient ca ii e bine, lafel iti e si tie nu inteleg de ce m'ai ales pe mine cand aveai altii o mie si totusi eu ti'am cerut in schimb doar un sarut inima nu ti'am cerut'o,ca am fost acuzat de furt acum ca timpu' trece, tre sa fac ceva in viata ti'am spus ca te iubesc, te'ai topit ca un cub de gheata eu vorbesc serios, poate pentru tine m'as apuca sa mint dar eu spun ce gandesc si gandesc cea ce simt tu nu'ntelegi, sau poate crezi ca'i prea devreme viata asta'i ca'n liceu, plina de teme si probleme daca nu am avut curaj sa ti'o spun vreodata piesa asta'i pentru tine, e o scrisoare nesemnata...
astept PARERI!
Ultima editare efectuata de catre in 02.07.07 11:58, editata de 1 ori | |
|
| |
Loial Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 38 Localisation : detroit Data de inscriere : 30/06/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 02.07.07 9:22 | |
| vad de atitea zile versiunea vietii care imi convine si nu ma pot abtzine.. sti bine fac totu sa numar iar stontzu ca glontzu vreau sa-mi vina banii si in tine sa deie.. pac nu ma intereseaza ce urmeaza cand vad banii ma duce capu mai mult decat conteaza si asta te socheaza sa te mentii pa piatza asta valoreaza aici la noi acasa toti sint pe faza pe toti ii tenteaza te cunosc si intreaba de unde pula mea faci bani de abea am.. sa ma pis in centru si sa-i dau pe tzatze mari tzin la dolari.. e vorba de bacnote si de prieteni care sar sa te ajute sa ii scoti din buzunar sau sa te sustina clar daca meriti inca iar primesti ce dai, dar nu da unui cacanar
Ultima editare efectuata de catre in 03.07.07 23:26, editata de 1 ori | |
|
| |
Loial Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 38 Localisation : detroit Data de inscriere : 30/06/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 02.07.07 9:26 | |
| Adevarul doare fratioare Si lantzul tau la care se holbeaza amatoare Si golanii din cartier Pe care tu nu-i sti de fel Si nu vrei sa stii de ce-s in stare Sint ei carne si oase Dar pe dinauntru ei sint fiare Si le foame de un fraier Uitate la tine.. ca iti place sa fi mare.. | |
|
| |
hitman pana la capat in felul meu
Numarul mesajelor : 23 Data de inscriere : 30/06/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 10.07.07 14:21 | |
| | |
|
| |
POETU` Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 07/07/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 18.07.07 0:32 | |
| Orice comentariu vei face..va incepe cu cuvantul respect Sisu&Puya..vreau cat mai multe pareri!!!(nu e cine stie ce..inca nu este gata mai am de munca la ea..in curand audio!!!!)..R3S3C7..
~S I S U L I B E R I A R A~
POETU'
Toti fanii adevarati vor sa te vada inapoi Sa vedem Puya si Sisu pe ecrane amandoi Nu ne place deloc poza cu tine printre gratii Da' ce sa faci cand faptele tale le judeca ratatii Puya a venit cu fratii in Jilava sa faca lansarea Nu erai cu el pentru ca asa a vrut judecatoarea Ce nu ai terminat tu fratele tau duce mai departe Si da peste nas la aia care lucreaza pe la spate Multi au vorbit pentru tine fara a te cunoaste Acum nu mai sunt baietasi sunt pisici curioase Incep sa zica ca ai facut asta pentru publicitate Da sclavii nu stiu cum este sa stai fara libertate Sisule astia vor sa te tina iara la racoare ani grei Desi se stie ca drogurile le cumperi doar daca vrei Atunci de ce ala care le ti vinde este vinovat Parca tu decizi pentru tine sau cumva ai uitat
REFEREN X 2
La Familia ramane o mare familie Noi nu o sa tragem aici linie Sisu sa cada usa de la inchisoare Ca toti te asteapta afara fratioare
Nu uita si afara si inauntru esti iubit de frati Din cati intra acolo nu sunt prea de respectati Nu laud pe nimeni fara motive asa degeaba Dar la voi doi s-a vazut deja ca va face-ti treaba Vreau sa ma uit la stirii si sa zica "SISU ELIBERAT" Vor recunoaste a-2-a oara ca te-au bagat nevinovat Familia ta te vrea acasa si totii baietii inapoi te cer Lasa Sisu ca dumnezeu nu doarme sus acolo in cer La Familia este din ce in ce mai mare acum O sa iti de-a drumu' acasa si ai sa scoti iara album Versurile din melodiile voastre i-a enervat pe multi Au crezut ca daca te infunda noi ramanem muti Da s-au inselat ca Puya a ramas afara la fel si noi In 2007 cuvintele or sa doara mai tare ca in 2002 Indiferent ce va fi in viitor lupta merge mai departe Adevarul ramane si se va plimba de la frate la frate
REFEREN X 2
La Familia ramane o mare familie Noi nu o sa tragem aici linie Sisu sa cada usa de la inchisoare Ca toti te asteapta afara fratioare | |
|
| |
underground_girl de-ajuns...
Numarul mesajelor : 115 Localisation : printre nori de fum... Data de inscriere : 13/07/2007
| |
| |
Sisu V.I.P.
Numarul mesajelor : 859 Varsta : 34 Localisation : Austria Data de inscriere : 28/06/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 18.07.07 13:48 | |
| imi plac versurile...toti ati dat bine | |
|
| |
Smutty Derbedeu
Numarul mesajelor : 162 Varsta : 34 Data de inscriere : 29/06/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 18.07.07 14:43 | |
| | |
|
| |
underground_girl de-ajuns...
Numarul mesajelor : 115 Localisation : printre nori de fum... Data de inscriere : 13/07/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 19.07.07 10:53 | |
| | |
|
| |
anonim Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 36 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 30/06/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 20.07.07 14:22 | |
| "anonim @ plictiseala"
m-am nascut acum ceva vreme si nu mai suport caci deja am prea multi chilometrii la bord inconjurat de hiene, toti imi zic "nu te teme" prins in probleme, restu' zic "o sa fie bene" ascult doar de mine,dar nici in mine nu cred probabil din cauza asta am inceput sa pierd cad intr-una si vad ca nimeni nu ma prinde ma ridic singur caci imi fac aripi din cuvinte am mii de tovarasi da' ma-ntreb cati m-ajuta cati din stolu' asta sunt gata sa ma futa cand cad unii sunt gata ca sa ma rupa de-asta prefer solo fara nici o trupa merg pe cararea mea mai repede sau mai incet degeaba mergi pe autostrada ca tot o sa te-ntrec daca tu ma tragi in jos, esti doar un ratat tine mine ca esti o muiere in haine de barbat si daca tu cauti sa m-arunci in cacat cred ca pentru ce fac ar trebui sa fiu respectat...
astept pareri... | |
|
| |
anonim Tupeu de Borfas
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 20.07.07 14:41 | |
| Textu' asta il facusem pentru cineva ... cineva-u acela a disparut... asa ca mi-a ramas mie... astept pareri.. "anonim @ plictiseala 2"
Strofa 1:
sunt la inceput, ma trage'n jos atata lume ca si bitza vreau sa fac doar fapte bune avand in vedere ca asta e primu' pas piesa asta pentru mine e tot ce mi'a ramas am o foaie si'un pix, fii atent becu' e stins am sufletu' aprins si incerc sa fiu deschis lumea se uita la mine, eu zic ce am de zis fac ce stiu sa fac, nu fac niciun compromis
Refren x2: uita'te in jur si nu intreba "de ce?" toata lumea isi numara in loc de bani problemele printre blocuri daramate poti sa numeri bilele nici nu mai exista caldura in suflete
Strofa 2:
inconjurat de hiene, nu scap de probleme ma tem caci in jos ma trag gurile rele parca e un carnaval fiecare se'ascunde sub masca prieteni nu am deci nu fac parte din vreo gasca la liceu dorgatii mi'au fost amici la bloc am calcat doar printre seringi si e ciudat desi e ziua afara se'ntuneca e intuneric nimeni nu se'ncumeta parca e o scena desprinsa din filmele de groaza toata lumea sta ingrijorata,inchisa-n casa oamenii saraci nu au nici o fericire pushtanii sunt fericiti doar cu pastile
Refren x2: uita'te in jur si nu intreba "de ce?" toata lumea isi numara in loc de bani problemele printre blocuri daramate poti sa numeri bilele nici nu mai exista caldura in suflete
astept pareri! | |
|
| |
anonim Tupeu de Borfas
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 20.07.07 14:46 | |
| ceva mai vechi .. mult mai vechi ... dar astept pareri..
"anonim @ text vechi"
stai usor nu te panica am ajuns la timp nu alerg ci imi dau direct drumu' pe beat suna ciudat, stiu e la fel ca si mine dar poate si tu te regasesti in aceste rime am zis macar sa sune ciudat si bine decat sa sune ca un cur si sa arate ca tine incearca sa mananci in timp ce dai din cap pe beat cred ca o sa slabesti vreo 4 kile si'un pic e prima piesa pe care o pun usor la punct crezi ca sunt bun, eu iti zic ca nu sunt sunt acelasi nimeni, mereu altu ma gasesti pe strada,in scara sau la dracu' de la beatu' asta mi se invarte capu' ce iarba, ce seringa, lasati cacatu' sunt un nimeni,defapt toti imi zic baiatu' sunt nervos,cutitu' mi se invarte in os ti se pare dureros dar eu sunt curajos.. | |
|
| |
anonim Tupeu de Borfas
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 20.07.07 14:51 | |
| "anonim @ strainatate"
spania,franta,germania sau state romani plecati cu sau fara acte plecati departe de aceasta societate si-au gasit in alta parte activitate eu nu vreau bani, vreau doar notorietate dar momentan scriu in stare de ebrietate nu vreau sau dau dovada de modestitate dar romanu' s-a nascut prost cu acte pai el pleaca la furat prin strainatate fac tara de rusine pai e colegialitate?
romanu' e prost o spun cu buna-dreptate din cauza unora sunt considerat spargator de lacate in italia am donat zeci de mii de prostituate si prin roma avem cip-uri, mii, in bancomate in spania am montat aere conditionate te-ai dus la baie si te-am lasat fara acte in germania te lasam fara "deine kredit karte" si in romania o ardem in stare de ebrietate in franta te-ai dus la magazin sa-ti iei o bagheta ti-am lasat in parcare doar lantu' de la bicicleta in timp ce tu o arzi in vacanta prin paris noi ne facem viata'n tara la fel ca'n paradis..
mai la caterinca mai in serios ... textu' asta l-am facut cand eram cam ametit... de la ce ... nu se spune ... astept pareri =)) | |
|
| |
SCH Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 10 Data de inscriere : 05/07/2007
| |
| |
gangsta_girl Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 24 Data de inscriere : 13/07/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 24.07.07 21:54 | |
| Anonim..esti bun...chiar sunt tari versurile! | |
|
| |
anonim Tupeu de Borfas
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 25.07.07 8:01 | |
| mersi | |
|
| |
English No Biking No Skateboarding Know Rollerblading
Numarul mesajelor : 9 Data de inscriere : 19/11/2007
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: 19.11.07 12:36 | |
| aight...listen:
Tu, femeie, esti abstracta...iar eu sarman poet, De cate ori regret ca sunt asa concret, Ma simt cuprins de un zbucium, ma simt intors cu fata la perete Am un singur dusman ce incearca sa ma omoare sufleteste Din cati m-ataca noaptea cu hotararea ferma, Incercant sa-mi perforeze saraca epiderma Asa ca nu ma mir, Ca am ajuns un vampir, Si bantui prin noapte ca un sarantoc, un dobitoc fara scop cu un chistoc in stoc. Iar dragostea ta femeie infecta, Ia forme de floare, om si de insecta.
REFREN: Stau si ma gandesc dar simt ca iar ma-nteapa Ceva ce-mi sopteste, vreau arta pentru arta Si-mi vine sa tedistrug complet, Dar o voce-mi zice, nu uita poete ca tu esti poet.
In forma ideala, durerea personala, ia forma de femeie cheala Dar tu femeie vrei sa-mi expun sufletul ca un taur, Sa-mi distrug sacrul meu tezaur, Sau sa-mi cand iubirea in cuvinte de aur? Aud lucruri ca o-alarma neantrerupta, Glasuri de durere, si strigate de lupta, Ma privesc, iar fata mea arata intre randuri printre riduri obosita. Vad lacrimile cum curg pe mutra ramolita, Nu era parca de Satana posedata, Inchei acum cu iubirea mea desarta, Ca in versurile tale o inima sa bata.
REFREN | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: :: Rimele tale :: | |
| |
|
| |
| :: Rimele tale :: | |
|