underground_girl de-ajuns...
Numarul mesajelor : 115 Localisation : printre nori de fum... Data de inscriere : 13/07/2007
| Subiect: Ce ascultati/ce recomandati??? 07.08.07 22:20 | |
| aici ne spuneti ce piese ati mai "descoperit"si considerati ca e bine sa le asculte si altii...
1. C.i.a feat Dj Hash - De-ajuns... | |
|
Smutty Derbedeu
Numarul mesajelor : 162 Varsta : 34 Data de inscriere : 29/06/2007
| Subiect: Re: Ce ascultati/ce recomandati??? 08.08.07 4:06 | |
| - underground_girl a scris:
- aici ne spuneti ce piese ati mai "descoperit"si considerati ca e bine sa le asculte si altii...
1. C.i.a feat Dj Hash - De-ajuns... eu cred ca ai gresit topic-u fara suparare ... sectiunea asta e dedicata battle-urilor...Hitmane trezire si pazesti locu de munca )) Cred ca subiectu asta trebuia pus la DISCUTII | |
|
underground_girl de-ajuns...
Numarul mesajelor : 115 Localisation : printre nori de fum... Data de inscriere : 13/07/2007
| Subiect: Re: Ce ascultati/ce recomandati??? 08.08.07 11:07 | |
| - Smutty a scris:
- underground_girl a scris:
- aici ne spuneti ce piese ati mai "descoperit"si considerati ca e bine sa le asculte si altii...
1. C.i.a feat Dj Hash - De-ajuns...
eu cred ca ai gresit topic-u fara suparare ... sectiunea asta e dedicata battle-urilor...Hitmane trezire si pazesti locu de munca ))
Cred ca subiectu asta trebuia pus la DISCUTII era doar 23:20 dar cred ca deja dormeam, totusi era topicul "O dam audio frate"... dap, m-am incurcat, o sa-l mut sau puteai s-o faci u daca ai sesizat greseala, o rezolv acum, ms oricum si ca sa nu fiu total offtopic Mecena - Inca de mici | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce ascultati/ce recomandati??? | |
| |
|