| Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
HULI Student la bordel
Numarul mesajelor : 300 Varsta : 37 Localisation : La Malul Marii Negre Data de inscriere : 01/07/2007
| Subiect: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) 09.09.07 19:34 | |
| | |
|
| |
sesky P.C.R
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 43 Localisation : madrid Data de inscriere : 29/06/2007
| Subiect: Re: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) 11.09.07 15:30 | |
| LiL Wayne e tare de cind a aparut mie personal imi place....si daca stai sa asculti negativu cu atentie ..e un cacat de negativ...da...pla mea daca ai ceva bani si vreo 5 masini de lux sari in fatza ca lachiosul ala de la noi cum ii zice....fizz...pe care eu il numesc **sobolanul rapp-ului romanesc** ) | |
|
| |
crystyna_drd Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 22 Localisation : timisoara Data de inscriere : 27/08/2007
| Subiect: Re: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) 11.09.07 17:50 | |
| FIZZ....?? Ala doar talent nu are........ | |
|
| |
HULI Student la bordel
Numarul mesajelor : 300 Varsta : 37 Localisation : La Malul Marii Negre Data de inscriere : 01/07/2007
| |
| |
sesky P.C.R
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 43 Localisation : madrid Data de inscriere : 29/06/2007
| Subiect: Re: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) 11.09.07 22:22 | |
|
Ultima editare efectuata de catre in 11.09.07 22:32, editata de 1 ori | |
|
| |
sesky P.C.R
| Subiect: Re: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) 11.09.07 22:26 | |
| - crystyna_drd a scris:
- FIZZ....?? Ala doar talent nu are........
are 0 la talent - 0 la creier - 25cm-la p***A ---nici nu stiu de ce dracu mai cheltuie banii cu rapp-ul --ca iese in pierdere-- singura solutie e --sinuciderea--poate asa o sa iasa-n fatza ) | |
|
| |
HULI Student la bordel
| Subiect: Re: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) 11.09.07 22:46 | |
| Pai sa stii ca Bird Man de la B.G. isi schimba masinile in fiecare an si le vopseste pe toate aceiasi culoare. Dar sper ca stii ca negativul melodiei Bling,Bling a fost copiat de Ilgal pe ultimul album al lor | |
|
| |
sesky P.C.R
| Subiect: Re: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) 11.09.07 23:35 | |
| - HULI a scris:
- Pai sa stii ca Bird Man de la B.G. isi schimba masinile in fiecare an si le vopseste pe toate aceiasi culoare.
Dar sper ca stii ca negativul melodiei Bling,Bling a fost copiat de Ilgal pe ultimul album al lor nu stiam ca a fost copiat de **aia** darr oricum la noi nu nu prea se stie de* el *asa ca nu se pune ) si de bird man am auzit darrr...prefer sa-l ignor,,si sa spun ca nu e adevarat ) asa pot avea o viatza mai linistita ) | |
|
| |
HULI Student la bordel
| Subiect: Re: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) 12.09.07 11:59 | |
| | |
|
| |
Razvan ToT in Familie
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 32 Localisation : Slatina-OLT Data de inscriere : 29/06/2007
| Subiect: Re: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) 19.09.07 7:26 | |
| intrebare de baraj: fizz mai canta???nu l am mai vazut de nush knd la tv cu 2-3 () pe langa el... clipurile imi plac dar nu cred ca lil Wayne sau Young Buck sunt necunoscuti,dar ai dreptate unii poate chiar n au auzit de ei | |
|
| |
HULI Student la bordel
| Subiect: Re: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) 03.10.07 19:26 | |
| Sincer Fizz facea hip-hopul de ras,sa fim seriosi acum nu a fost niciodata un artist nici nu va fii,poate sa futa el cat vrea bagaboantele alea cu care face filme care unele dintre ele probabil au trecut si pe la unii dintre noi,sincer Fizz nu merita sa fie catalogat artist ori cantaret
Cat despre cei de afara ex: Young Buck,nu poti spune ca e o facatura hip-hoperi adevarati nu cei de care se cred pe la noi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) | |
| |
|
| |
| Clipuri marfa (cu artisti mai necunoscuti la noi) | |
|