Zeitgeist The Movie (2007) Acest film l-am gasit din intimplare pe internet. M-a facut curios declaratia scrisa pe pagina oficiala a filmului. Acest film nu trebuie luat 100% in serios. Acest film contine mici greseli, dar, asta nu te impiedica sa iti folosesti capacitatea de a gindi si capacitatea de a intelege ce se intimpla in jurul tau.
Am comandat DVD-ul de pe site-ul oficial. Cind l-am primit, pe plic nu exista adresa expeditorului. Nu este normal acest lucru. Am vazut documentarul din nou, la sfirsit nu exista nici o informatie despre cei care au fost in spatele acestu proiect. Lucrul asta m-a facut curios si am incercat sa gasesc informatii despre acest documentar. Pe IMDB nu exista, pe Wikinpedia nu exista. Mi-am pus intrebarea, de ce? Am afla ca de fiecare data cind producatorii anunta acest documentar la cele doua baze de informatii, anuntul postat este sters consecvent. Din ce cauza? Daca aveti vreo explicatie logica, sint curios sa o aflu.
Informatie: Acest DVD nu este copyright, deci, pentru prima oara aveti posibilitatea sa dati jos un film cu acceptul producatorilor. Este legal.
Mai jos am postat DVDrip si fullDVD (pentru cei care au posibilitatea de a lua de pe RS.com)
Pentru cei fara cont premium, am pus un link spre pagina oficiala si Google.video unde aveti posibilitatea da a vedea filmul on-line.
Zeitgeist The Movie (2007) DVD - (26 File)
Zeitgeist The Movie (2007) DVDrip - (10 File)
pass:
www.romaniainedit.tksubtitrare romana:
http://rapidshare.com/files/56513001/Zeitgeist.rarmultumiri pentru subtitrare lui: @angeljolie si @hellas01.
Pagina OficialaGoogle.video Mesajul meu pentru oameni: Citeste, Invata, Gindeste.