| Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
HULI Student la bordel
Numarul mesajelor : 300 Varsta : 37 Localisation : La Malul Marii Negre Data de inscriere : 01/07/2007
| Subiect: Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii 05.07.07 22:14 | |
| Despre Romania asa cum o stiti voi nu cea de la tv si despre alte... | |
|
| |
Sisu V.I.P.
Numarul mesajelor : 859 Varsta : 34 Localisation : Austria Data de inscriere : 28/06/2007
| Subiect: Re: Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii 05.07.07 22:22 | |
| în românia mori de foame daca nu te lupti pt a trai nici ce vrei tu sa faci nu poti ca imediat te baga la înghisoare daca consumi droguri sau trafic... dar ce plm poti face atunci? sa îi pupi pe altii în cur sa primesti un pic de respect ? sau ce poti face? nimic ca sistemul asta e de kkt...deaia multi îl calca...multi reusesc iar multi pica...de exemplu sisu ...imi pare rau pt el ...astept sa iasa ...si sper tuturor sa reuseasca în viatza ce si-au propus | |
|
| |
Flow Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 37 Localisation : Ploiesti Data de inscriere : 30/06/2007
| Subiect: Re: Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii 08.07.07 16:46 | |
| Sincer imi place foarte mult tara mea si nu as lasa-o pentru nimic in lume.Am vrut si eu cand eram mai mic sa plec in tari insorite pe bani multi dar mi-am dat seama ca ar fii greseala vietii mele.Aici ma simt cel mai bine si sincer iubesc tara asta si sunt mandru ca sunt roman.Nu este tara vinovata pentru saracia in care traim.Ci sistemu`! | |
|
| |
Crips Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 07/07/2007
| Subiect: Re: Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii 08.07.07 20:30 | |
| Romania, nu as pleca niciodata din ea si nici din cartieru meu | |
|
| |
HULI Student la bordel
Numarul mesajelor : 300 Varsta : 37 Localisation : La Malul Marii Negre Data de inscriere : 01/07/2007
| Subiect: Re: Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii 25.07.07 11:04 | |
| Ca la noi,e Romania dar o voi lasa ft curand in urma pt tara adoptiva Spania | |
|
| |
mikxu_sisu jr Tupeu de Borfas
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 31 Data de inscriere : 23/07/2007
| Subiect: Re: Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii 25.07.07 11:08 | |
| nas lasa niciodata romania pentru anglia,franta sau alte tari...romania e tara in care mam nascut..tara nu are nimik insa oamenii care o conduc au ceva stricat in minte...o foame de bani de care nu se pot dezlipi.. --------------------------------------------------------------- SISU LIBER !!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii 03.08.07 0:59 | |
| park mai era un topic asemanator deschis......despre Romania ...cum am mai zis e o tara superba pacat ca e locuita.....despre Noi....sunt oameni O.K si oameni mai putin O.K ..e simplu....despre droguri..cacat aia care se drogheaza sunt doar foarte slabi psihic si fara coaie...zic asta cu toata sinceritatea desi si eu ma situez printre ei cu diferenta ca nu iau heroina,ecstasy ..etc. ci ma multumesc doar cu tigarile simple |
|
| |
sesky P.C.R
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 43 Localisation : madrid Data de inscriere : 29/06/2007
| Subiect: Re: Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii 06.08.07 2:48 | |
| am trecut prin multe tari ,si nu ma cac pe mine:) dar nici una nu se compara cu romania ,nu stiu poate ca e aerul poate ca sunt nascut si crescut aici si e sentimentul ala de **patriotism**nu conteaza unde suntem sau unde am vrea sa fim ..mai bine ca acasa nu e..si nu asi vrea sa mor in strainatate.,. | |
|
| |
underground_girl de-ajuns...
Numarul mesajelor : 115 Localisation : printre nori de fum... Data de inscriere : 13/07/2007
| Subiect: Re: Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii 06.08.07 11:59 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii | |
| |
|
| |
| Despre Romania,despre noi,despre droguri si alte murdarii | |
|